Translate

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Τα προϊόντα μας!!!





"Λευκόμυλος - Chardonnay"

Οίνος λευκός, ξηρός





Στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν της δυτικής Αλμωπίας με τα αμμωπηλώδη εδάφη, στη περιοχή "Μύλος" καλλιεργήσαμε τη ποικιλία Chardonnay. Με ελεγχόμενη αλκοολική ζύμωση στους 17 C πήραμε τον πρώτο χυμό αναδεικνύοντας την λεπτότητα και τον αρωματικό πλούτο της ποικιλίας. Πίνεται σε θερμοκρασία 6 - 10. Αποτελεί τέλειο συνοδευτικό για θαλασσινά, λευκά κρέατα, μαλακά τυριά, φρούτα και πιάτα με λευκές σάλτσες. 


"Ροζέ syrah"

Ροζέ, ξηρός
 





Γέννημα εύφορης γης, της καλλιεργητικής φροντίδας με τη χρήση παραδοσιακών μεθόδων και των σύγχρονων τεχνικών οινοποίησης που σέβονται και αναδεικνύουν τη πρώτη ύλη. Πίνεται σε θερμοκρασία 6 - 10. 


"Ρόδοινος Merlot"

Οίνος ερυθρός, ξηρός
 





Η δωδεκάμηνη παραμονή του σε δρύινα γαλλικά βαρέλια προσθέτει στα χαρακτηριστικά του απαλές νότες βαρελιού. Πίνεται ιδανικά σε θερμοκρασία 16- 18. Αποτελεί άριστο συνοδευτικό για ψητά και σουβλιστά κρέατα, φασόλια γίγαντες, πίτες, λευκά κρέατα, κίτρινα τυριά, προσούτο και φρούτα.  

"Ρόδοινος syrah"

Οίνος ερυθρός, ξηρός 



Παλαιώθηκε σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες και σε συνδυασμό με τη γνώση και το πάθος μας για τη βιολογική καλλιέργεια προσφέρει μια υπέροχη και πλούσια αρωματική έκφραση. Πίνεται ιδανικά σε θερμοκρασία 16- 18. Συνοδεύεται ιδανικά με μαγειρεμένο χοιρινό, μοσχαράκι-αρνάκι-κατσικάκι στη γάστρα, λαγό στιφάδο, καπνιστά αλλαντικά και τυριά delicatessen. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου